Bridge Club Bern

CH-3011 Bern

Tel: +41 (0)31 311 74 47

How do I find the Club?

By bus: From the railway station, take bus number 12, direction: Zentrum Paul Klee. Alight at bus-stop ?Nydegg?. You will only need to but a short journey (kurzstrecke) ticket.

Go approximately 20 metres back up the street and cross diagonally to the corner of Gerechtigkeitsgasse. There you will see a restaurant called ?Treff?. The club is directly above this establishment on the second floor. The building's entrance is found on the corner and there is a lift.

Useful travel links are the following

www.sbb.ch  for train times.

www.bernmobil.ch  for bus timetables.

Per Auto: Ab Autobahn-Ausfahrt ?Wankdorf? oder ab Bahnhof je bis Bärengraben fahren, dort beim Kreisel den steilen Klösterlistutz hinunter zum Parkplatz. Von dort zu Fuss (ca. 5 Minuten) über die niedrige Untertorbrücke, geradeaus den Nydeggstalden hinauf gehen und man gelangt über die erste Querstrasse direkt zum Eingang (Nr. 12) des Clublokals, welches sich im 2. Stock befindet.